Gratis verzending vanaf 100 euro binnen België!!!

Retourneren

De klant heeft het recht om binnen de 14 dagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren ([email protected]) dat hij/zij van de verkoop afziet, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief.
De goederen dienen binnen de 20 dagen vanaf ontvangst aangetekend teruggestuurd te worden (in ongeopende toestand). De klant dient een kopie van de factuur en een begeleidende brief met vermelding van het rekeningnummer mee te sturen met uw retourzending.
Teruggestuurde goederen worden terugbetaald, verminderd met de initiële reeds betaalde verzendingskosten op rekening van de klant. De koper dient de verzendingskosten voor de retourzending zelf te betalen.
Milcop.com betaalt je eigen retour-verzendingkosten enkel terug indien je niet het artikel ontving dat je bestelde of indien het artikel beschadigd bij jou aankwam.
Milcop.com kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de verpakking geopend werd of wanneer de producten door de klant beschadigd werden. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar de afzender!

Voor omruiling van producten waarvan de reden voor omruiling niet toe te schrijven is aan een fout van Milcop.com, worden opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. Deze bedragen 5,95 EUR incl. BTW (voor België) en dienen  overgeschreven te worden op rekeningnummer IBAN BE26 7380 1517 1529, BIC/SWIFT: KREDBEBB. Van zodra dit bedrag op onze rekening werd geboekt, versturen wij de gewenste artikelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »